Vjerojatno već znate da ispunjavamo sve vaše želje. Ako ne znate, evo samo jedan primjer. Jedan dragi dečko je naručio kremu za lice, naravno, nakon ispunjenog upitnika. Za njegovu kožu lica, najbolja je krema smilje-kokos, ali s malim preinakama. Koži treba puno hidratacije, treba imati jako iscjeljujuće djelovanje, a da je ujedno i dovoljno masna. U prvotnu recepturu sam dodala veću koncentraciju koloidnog srebra, ekstrakt krastavca i prekrasni klorofil!!

Rezultate ćemo vidjeti, a krema sada izgleda ovako, kao na slici.

Sve kreme prilagođavamo isključivo vama! Pratim vaše alergije, stanja kože, trudnoću, dojenje – sve to je bitno za stvoriti savršenu kremu koja će vam najbolje odgovarati.

Uvijek sam tu za sva vaša pitanja i slobodno pošaljite upit i za vaše lice.

 

 

Tek sam dobio kremicu i zasad se super upija, jedva čekam vidjeti rezultate! Miris mi se sviđa i ne ostavlja masni trag…

7 DANA KASNIJE:

Već u prvom tjednu korištenje kremice počele su se manifestirati divne stvari, boja kože lica se osvježila te promijenila boju sa blago crvene, iritirane (od ostalih “vrhunskih kremica) na prirodnu.

Sitne ranice koje su prije postojale na licu gotovo da ih nema, ili su potpuno iscjelile ili ih nema. Koža se prestala prekomjerno mastiti na pojedinim dijelovima lica i jednakomjerno je hidratizirana. Mogu uvelike pohvaliti i kremicu i njezine kreatore! Uz savjete koje daju za njegu kože, mogu se dobiti i ostali korisni savjeti koji vam olakšavaju zdrav stil života. Zasigurno neću ostati samo na prirodnoj kremici i pasti za zube, jer našem tijelu treba i ostala prava njega – bez sintetičkih i nepotrebnih tvari.

Matija L. (21)

student